ŞANLIURFAPOR ÖDÜLLENDİRİYOR

ŞANLIURFAPOR ÖDÜLLENDİRİYOR

Şanlıurfaspor`un  Ankara  Pursaklar maçının tüm giderlerini karşılayan İş adamı Ali Vezioğlu, Şanlıurfaspor yönetimi tarafından onurlandırıldı.

2.lig kırmızı  grupta  yer alan Şanlıurfaspor  geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda bazı iş adamları tarafından desteklendi. Şanlıurfasporun Ankara Pursaklar maçının  deplasman giderlerini karşılayan iş adamı Ali Veziroğlu`na bugün düzenlenen törenle  teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.Şanlıurfa GAP arena stadyumunda düzenlenen törene Vali Nuri Okutan, Şanlıurfa Emniyet Müdürü  Sabri Durmuşlar, Şanlıurfaspor kulüp Başkan vekili Ömer Kapaklı, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz,  katıldılar, Şanlıurfaspor yönetimi  adına bir konuşma yapan Ömer Kapaklı` Şanlıurfaspor hepimizin, bu memleketin takımı, urfalı iş adamlarımız zaman zaman takıma  destek çıktılar, İş adamı Ali Veziroğlu`da  takıma destek sağladığı kendisine teşekkür ederiz`dedi.

İş adamı Ali Veziroğlu`na  teşekkür belgesini veren Vali Nuri Okutan ise yaptığı konuşmada,  Şanlıurfaspora katkı sağlayan değerli hemşehrimizi kutluyorum, bu bir örnek davranıştır, tüm iş adamlarımızın takıma destek olmasını arzuluyoruz`diye konuştu. Şanlıurfaspora her türlü desteği  sağlamaktan geri kalmayacağını söyleyen İş adamı Ali Veziroğlu, ise  yaptığı konuşmada şöyle dedi.` Urfasporun elindeki tesisleri Devlet yaptı,  biz Urfalılarda  bu takıma destek olmalıyız, herşeyi devletten beklememiz yanlış,bende kendi imkanlarımla  kentimizin tek takıma destek oldum, mutluyum`.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR