FERHAT ŞELLİ?DEN ŞANLIURFALILARA TEŞEKKÜR.

FERHAT ŞELLİ?DEN ŞANLIURFALILARA TEŞEKKÜR.

Tarım Bakanlığı Müsteşar yardımcılığından istifa ederek AK Partiden Milletvekili aday adayı olan Ferhat ŞELLİ, Ankara’dan yazılı bir açıklama yaptı.

Ferhat ŞELLİ, Şanlıurfalılara yakışır  çok düzeyli bir aday adayı sürecinin yaşandığını belirteterek,

“Öncelikle, Şanlıurfalı hemşehrilerime bu  süreçte şahsıma göstermiş oldukları destek ve teveccüh için teşekkür ve şükranlarımı sunarım.

Cenab-ı Hakk’tan memleket ve kendimiz adına hayırlısını temenni ettiğimiz bu yolda tevekkül ve teslimiyetle hizmetlerimize devam edeceğimizi saygıdeğer URFALI hemşehrilerime bildirirken,  ‘HAKKINI NASIL VEREBİLECEĞİZ’ düşüncesiyle bu yola çıkarken, memleketimize ve şahsımıza ‘HAKKIMIZDA HAYIRLISI BUYMUŞ’ tevekkül ve teslimiyetine sığınıyoruz..

Hiçbir hissi düşünceye kapılmadan şahsımın çok üstünde  şahs-ı manevi hükmünde olan milletimizin hizmetinde koşacak, çalışacak milletvekili adayı arkadaşlarıma CENAB-I HAKK’tan başarılar diliyorum;

Önümüzdeki hafta TARIM BAKANLIĞI’ndaki MÜSTEŞAR YARDIMCILIĞI görevime başlayacağım.

İnşallah, daha önceden olduğu gibi bundan sonra da Tarım Bakanlığındaki görevimde tüm hemşerilerimin milletimizin ve ülkemizin hizmetinde olacağımı belirtir, tüm hemşerilerimi sevgiyle saygıyla selamlıyorum” dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR