GÜNEYDOĞU?NUN ANKETİNE BÜYÜK İLGİ

GÜNEYDOĞU?NUN ANKETİNE BÜYÜK İLGİ

Güneydoğu’nun İnternet Sitesinde başlatılan Anket büyük ilgi görüyor. Siyasi Partiler ve Bağımsız Milletvekili adaylarına Şanlıurfa halkı oy kullanıyor.

1 gün içersinde Siteye giren vatandaşlar Parti ve Adaylara binin üzerinde oy kullandılar. Kullanılan oylara baktığımızda Şanlıurfa’daki siyasi hava ve vatandaşın eğilimini de çok net bir şekilde görme imkanına sahip oluyoruz.

Sitede başlatılan Ankette ilk andan şu ana kadar kullanılan oyların seyrinin aynen devam etmesi önümüzdeki günler için önemli ipuçları veriyor.

Şu ana kadar Sitede Ankete katılan vatandaşların 305’i AK partiye oy kullanmış. AK Parti kullanılan oylardan sonra yüzde 31.22 gibi bir orana sahip. Bu ilk oydan itibaren değişmedi.

AK Partiyi ilk andan itibaren İbrahim Tatlıses takip ediyor. 243 kişi İbrahim Tatlıses’e oy vereceğini belirtmiş. Tatlıses’in oy oranı yüzde 24

BDP’nin bağımsız adaylarından İbrahim Ayhan’a kullanılan oy sayısı 108 .. Kullanılan bu oy oranı da toplamda yüzde 11’e tekabül ediyor.

AK Parti ve iki bağımsız adayın ardından MHP ve CHP sıralamada yerini almış durumda..

1 hafta içersinde vatandaşın bir kez kullanabildiği Anketin sonucu 12 Haziran seçimleri öncesi tüm siyasi partilere ve bağımsız adaylara önemli bilgiler vermiş olacak.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR