TÜRK TELEKOM VE FACEBOOK`TAN BİR İLK !

TÜRK TELEKOM VE FACEBOOK`TAN BİR İLK !

Fenerbahçe’nin, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenen 18. şampiyonluk kutlamaları, Türk Telekom ve FB TV işbirliği ile Facebook’tan canlı olarak yayınlandı. Türkiye’de ilk kez bir şampiyonluk kutlaması, televizyon ile birlikte Facebook sayfasından da canlı olarak izlendi.
 
 
Türk sporunun en büyük taraftarı Türk Telekom, FB TV işbirliği ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenen olan Fenerbahçe şampiyonluk kutlamalarını, stada gidemeyen taraftarlar için Facebook’ta online, canlı olarak yayınladı.
 
Futbolseverler www.facebook.com/futbolsenbizimherseyimizsin adresli fan sayfasını beğenerek kutlamaları takip etti.
 
Türkiye’de ilk kez bir şampiyonluk kutlaması, televizyon ile birlikte Facebook sayfasından da canlı olarak izlendi.

----------------------------------------------------------------------------------

 Türk Telekomünikasyon A.Ş. hakkında  
Türk Telekom tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke altyapısıyla Türkiye`nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketidir. Sabit hat ve geniş bant internet alanında bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunan  Türk Telekomünikasyon A.Ş.’nin 31 Mart 2011 itibari ile 15,8 milyon sabit hat ve 6.7 milyon ADSL hattı (toptan) müşterisi bulunmaktadır.  Türk Telekom’un hisselerinin yüzde 55’i Ojer Telekomünikasyon A.Ş. ve yüzde 30’u Türkiye Hazine Müsteşarlığı’na aittir.

 
Türk Telekom Grubu hakkında  
Türk Telekom Grubu, sabit hat ve GSM’den geniş bant internete kadar bütünleşmiş telekomünikasyon hizmetleri sunmaktadır. Türk Telekom grup şirketlerinin 31 Mart 2011 itibariyle 15,8 milyon sabit hat, 6,7 milyon ADSL hattı (toptan) ve 11,8 milyon GSM abonesi bulunmaktadır. Grup şirketleri, tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke altyapısıyla Türkiye genelindeki bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Genişbant operatörü TTNET, yakınsama teknolojileri şirketi Argela, BT çözüm sağlayıcısı Innova, online eğitim yazılımları şirketi Sebit A.Ş., online oyun şirketi Sobee ve çağrı merkezi şirketi AssisTT şirketlerinin %99,9’una, toptan data ve kapasite servis sağlayıcısı Pantel International AG ve iştiraklerinin  ise %100`üne sahip olan Türk Telekom, aynı zamanda Türkiye’deki üç GSM operatöründen biri olan Avea’nın hisselerinin %81,4’üne de sahiptir. Bunun yanı sıra Türk Telekom, Arnavutluk’taki yerleşik telekom operatörü Albtelecom şirketinde de dolaylı azınlık hissesine sahiptir. Türk Telekom’un hisselerinin %55’i Ojer Telekomünikasyon A.Ş. ve %30’u Türkiye Hazine Müsteşarlığı’na aittir. Geriye kalan %15’lik hissesi de halka arz edilmiştir. Türk Telekom hisseleri, Mayıs 2008 itibariyle İMKB’de işlem görmektedir.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR