SAKAR BARAJDA

SAKAR  BARAJDA

- AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Müjde Sakar, Atatürk Barajında incelemelerde bulunup orda çalışanlardan bilgi aldıktan sonra, AK Parti icraatlarını anlatıp, 12 Haziran seçimlerinde AK Partiye oy vererek destek olmalarını istedi.

     Seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden hemen her ilçeye bile giderek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek not alan, çözümü konusunda da gayret gösteren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Müjde Sakar, Atatürk Barajında çalışanlarla bir süre sohbet edip sorunlarını ve taleplerini dinledi.

     Şanlıurfa genelinin sorunlarını çözmek için birlik ve beraberlik içersinde çalıştıklarını belirten Zeynep Müjde Sakar, “AK Parti hükümeti olarak Türkiye’yi dünyanın sayılı ülkeleri arasına taşırken, Devlet Bakanımız Faruk Çelik’in öncülüğünde Milletvekili arkadaşlar olarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteğiyle Şanlıurfa’mızın sorunlarını çözüp, yeni yatırımlarla bölgenin en modern ve gelişmiş illeri arasında yer almasını sağlayacağız. Şanlıurfa’mız yıllarca hizmete susamış. Ancak bu dönem geçmiş yıllardaki gibi olmayacak. Bakanda, Milletvekilleri de üzerine düşeni fazlasıyla yapacak. Vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini her zaman dinleyeceğiz ve değerlendireceğiz. 13 Haziran sonrasında inşallah hizmet yağacak. Zaten Seçim taahhütnamesini de vatandaşlarımıza dağıtmaya başladık. 4 yılda 400 projeyi planladık ve seçim sonrasında çalışmalar başlayacak. Biz her zaman insanımızın hizmetkarı olacağız” dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR