HİLVAN?A TYÇP DESTEĞİ

HİLVAN?A TYÇP DESTEĞİ

Hilvan belediyesi Topluma Yararlı Çalışma Programı ( TYÇP ) kapsamında, park, bahçe, ağaçlandırma, çevre düzenlenmesi ve temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere 10 işçi aldı. İşçi alımlarının noter huzurunda kura çekilerek yapıldı.

 

Hilvan Halk Kütüphanesi okuma salonunda yapılan kura çekimine Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan belediyesinde görevli park ve bahçeler müdürü Mustafa Mesut Şengül, Şanlıurfa İşkur yetkilileri ile Hilvan noterliği katıldı.

 

Park ve bahçelerde çalıştırılmak üzere alınan beden işçilerinin alımı ile ilgili açıklama yapan belediye başkanı Aslan Ali Bayık “ İlçemizi yeşillendirmek ve güzelleştirmek amacıyla TYÇP kapsamında proje hazırladık. Kabul olan proje neticesinde çevreyi güzelleştirme, geliştirme ve koruma amacıyla çeşitli zaman dilimlerinde ihtiyaç duyduğumuz beden işçilerinin alımını yaptık. Bu vesileyle hedefimiz olan yeşil bir Hilvan’ı oluşturmanın dışında işe ihtiyacı olan ilçe halkımız için de istihdam oluşturduk. İlçemizi geliştirme bakımından buna benzer çok sayıda proje hazırladık. Kabul olan projeleri önümüzdeki günlerde hayata geçirip daha fazla istihdam sağlamış olacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR