LYS İL BİRİNCİLERİ BAŞKAN ÇİFTÇİ?Yİ ZİYARET ETTİ

LYS İL BİRİNCİLERİ BAŞKAN ÇİFTÇİ?Yİ ZİYARET ETTİ

Karaköprü’de bulunan Şanlıurfa Fen Lisesi okulunda okuyan Mehmet Samaklı ve Mahmut Ağırtmış girdikleri Lys sınavında büyük bir başarı göstererek Şanlıurfa sıralamasında il birinciliğini almayı hak gösterdiler. Kazandıkları başarıyı paylaşmak için öğrenciler, velileri ve Öğretmenleri ile birlikte Karaköprü Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi’nin makamında soluğu aldılar.

İl birincilerini sevinçle karşılayan Başkan Çiftçi, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek onları tebrik etti. En mutlu günümü yaşıyorum, benim bölgemde böyle yüklü beyinleri çalışkan öğrencileri görünce mutluluk veriyor bu gençler ilerde bu toplumun üst yöneticileri olarak döneceklerdir, eğitimlerini en iyi şartlarda tamamlamaları en büyük arzumuzdur, bizlerde bölgenin sorumluları olarak her zaman arkalarındayız, onları tebrik ediyorum, onlara emeği geçen buradaki velilerine ve öğretmenleri tebrik ediyorum” dedi.

İl birincileri Samaklı ve Ağırtmış ise yaptıkları konuşmada “bizlerin yanında sürekli duran destek veren ailelerimize, öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz, her zaman sevdiğimiz ve saydığımız Belediye Başkanımız sayın Av.Nihat Çiftçi ile başarımızı paylaşmak için makamına gelerek ziyaret ettik, kendiside mutluluğumuza ortak oldu ve bizleri kutladı” dediler.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR