EĞİLMEZ, CEYLANPINAR TEŞKİLATIYLA TOPLANTI DÜZENLEDİ

EĞİLMEZ, CEYLANPINAR TEŞKİLATIYLA TOPLANTI DÜZENLEDİ

AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez başkanlığında, Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, Ceylanpınar İlçe Koordinatörü Ahmet Aslan ve İl Yönetiminden Mehmet Eritenden oluşan AK Parti heyeti Ceylanpınar İlçe Teşkilatı ile ilçe binasında toplantı yaptı.

Toplantıya Ceylanpınar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı. Burada ilçe Yönetimi ile bir süre görüşen İl Başkanı Yusuf Eğilmez, 12 Haziran 2011 Milletvekili Genel Seçiminden hemen önce İl Başkanı olduğunu anımsatarak, "Gitmediğim yer, sıkmadığımız el bırakmayacağız" dedi. Başkan Eğilmez, "Aday adaylık süreci ve ardından seçim sürecinde çok yoğun bir çalışma içerisine girdik. Bu çalışmamız neticesinde AK Parti’ye olan teveccüh ile büyük bir zaferle seçimden çıktık. Başta Bakanımız Sayın Faruk Çelik`in büyük katkıları ve siz değerli teşkilat üyelerimizin emeği var. İlçe teşkilatımızı ziyaret ederek hem çalışmaları yerinde görmek hem de ilçe teşkilat üyeleri ile daha yakından görüşme, kaynaşma imkânı bulduk" diye konuştu.

AK Parti olarak seçim sürecinde Şanlıurfa ve İlçeleri için taahhüt ettikleri "4 Yılda 400 proje" kitapçığındaki projelerin yapımı ve tamamlanması için 13 Haziran`da çalışmaların başlatıldığını ifade eden Eğilmez, "AK Parti olarak çalışmalarımız seçimle sınırlı tutmuyoruz. Seçimden önce nasıl çalıştıysak şimdi de aynı tempo ile çalışmaya devam ediyoruz. Gerek İl, gerek Ceylanpınar gerekse köylerimizin ihtiyaçları yerinde tespit edildi ve yapılması gerekenler için bir takvim oluşturuldu. Şimdi takvim işlemeye başladı. Şanlıurfa Bakanımız Faruk Çelik`in büyük katkıları ile büyük hizmetler görecek" şeklinde konuştu.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR