Düğün Kavgası 2 Yaralı

Düğün Kavgası 2 Yaralı

Şanlıurfa`da, yakınlarının düğününde halay çeken iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Kavgada 3 kişi gözaltına alındı.
Kavga, saat 23.00 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Meslek Lisesi içerisindeki düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre, isimleri öğrenilemeyen iki grup, salonda yapılan düğün töreninde halay çekerken birbirlerinin ayağına basıldığı gerekçesiyle tartışmaya başladı. Tartışma, iki grubun salonda bulunan akrabalarının da katılımı ile büyüyüp kavgaya dönüştü. Engel olunamayan kavgayı, ihbar üzerine gelen polis sonlandırdı. Polisin düğün salonundan ayrılmasından kısa süre sonra yeniden tartışan grubun kavgasında, salondaki camlar kırılırken, isimleri öğrenilemeyen iki kişi de yaralandı.

Kavganın yeniden başladığı ihbarı üzerine çok sayıda polis olay yerine gelip, salonu boşaltarak düğünü sonlandırdı. Kırılan cam ile kollarından yaralanan 2 kişi ambulans ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne götürüldü. Bu sırada çok sayıda çocuk da yaşananları korku dolu gözlerle izleyerek gözyaşı döktü. Düğünleri erken bitirildiği için morallerinin bozuk olduğu gözlenen gelin ve damat, arabaları ile evlerinin yolunu tuttu. Bu sırada kavgaya karıştığı belirlenen 3 kişi de ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR