Siverek`te kaza 1 ölü 9 yaralı

Siverek`te kaza 1 ölü 9 yaralı

İlk kaza, saat 19.00 sıralarında Siverek-Diyarbakır karayolunun 12`nci kilometresinde meydana geldi. Diyarbakır`dan gelen Sedat Demir yönetimindeki 32 DP 452 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, taklalar atıp şarampole devrildi. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Sedat Demir olay yerinde yaşamını yitirirken, araçta bulunan Hülya, Hanım, Tuba Demir ile İsmail Hergil yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslar ile Siverek Devlet Hastanesi`ne götürüldü.

İkinci kaza da, aynı saatlerde Siverek`e 8 kilometre uzaklıktaki Şarptul Köyü yakınlarında meydana geldi. İlçe merkezine doğru gelen Hamza Bayboğa yönetimindeki 21 FH 206 plaklı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Maddi hasar oluşan otomobilde yaralanan sürücü Hamza Bayboğa ile Erkan Arpacık, Gafur Seçilmek, Erol Yıldırım ve Kadir Yıldırım, çağrılan ambulans ve yoldan geçen araçlarla Siverek Devlet Hastanesi`ne götürüldü.

Her iki kaza sonrası, çok sayıda kişi Siverek Devlet Hastanesi`ne akın ederek, yaralı yakınlarına ilişkin yetkililerden bilgi almaya çalıştı. Kazalarla ilgili güvenlik güçlerinin başlattığı soruşturma devam ediyor(Urfaha)


İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR