Ünlü kalp cerrahı Urfa?da

Ünlü kalp cerrahı Urfa?da

Güneydoğuanadolu Bölgesindeki  kalp-damar hastalarının tercihini dikkate alan OSM Ortadoğu hastanesi Ankara’nın önde gelen kalp-damar cerrahi uzmanlarından Op. Dr. Bayram Yılmazkaya’yı ekibi ile birlikte Şanlıurfa’ya transfer etti. Bugüne kadar 15 bin başarılı kalp ameliyatına imza atan Yılmazkaya Şanlıurfa başta olmak üzere bölgedeki birçok kalp damar hastasının da tercihi durumundaydı.

Kanser Tedavi Merkezinin başına Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Mutlu Demiray’ı getiren hastane bölgedeki yaygın hastalıklar arasında bulunan kalp damar rahatsızlıkları için de önemli bir adım atarak Ankara’nın önde gelen kalp damar kliniklerinden birinin başında bulunan Op. Dr. Bayram Yılmazkaya’yı Şanlıurfa’ya transfer etti.

Mini kesi ile kalp ameliyatları, Kalbi Durdurmadan yapılan kritik operasyonlar,

 Aort Cerrahisi, Koroner By-Pass operasyonları, özellikle eski

by paslıların tekrar ameliyat edilmesi, Varis damar cerrahisi ve lazer ile varis operasyonları konusundaki deneyimi ile dikkat çeken Op. Dr. Yılmazkaya, bugüne kadar 15 bin kalp damar ameliyatı gerçekleştirmiş. Bacak ve boyun damarları ile ilgili de başarılı ameliyatlara imza atan Yılmazkaya, OSM Ortadoğu Hastanesi Kalp-Damar Kliniğinin başına getirildi. Yılmazkaya, Şanlıurfa’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR