KAÇAN BOĞA, BAYRAM ALIŞVERİŞİNDE

KAÇAN BOĞA, BAYRAM ALIŞVERİŞİNDE

Şanlıurfa`da Kurban Bayramı arifesinde sahibinin elinden kurtulan bir boğa, önce şehrin en işlek caddesinde trafiği alt üst etti, daha sonra yol güzergahındaki mağazalara girdi.
Edinilen bilgiye göre, Köprübaşında taşındığı pikaptan indirilmek istenirken sahiplerinin elinden kurtulan boğa, kaçmaya başladı. Sahiplerinin peşinden koştuğu boğa uzun süre kontrol altına alınamadı. Ali Şelli Parkı`na giden ve bir kaç kez kıstırılan boğa, her defasında sahiplerinin elinden kurtulmayı başardı. Şehrin en işlek noktalarında Atatürk Bulvarı`na çıkan boğa, trafiği de birbirine kattı. Boğayı yakalamak isteyenler, araçları ile yol üzerinde manevra yaptı ancak başarılı olamadı. Azgın boğayı
yakalamak isteyen bazı vatandaşlar ise dengelerini kaybederek yere düştü. Onlarca aracın geçtiği yolda ilerleyen boğayı, sahipleri durdurmaya çalıştı. Ancak öfkeli hayvan boynuz darbeleri ile yanına kimseyi yaklaştırmadı. Hızlıca gelen araçlar, karşılarında boğayı görünce ani fren yaparak korna çaldı.
Yoldan çıkıp kaldırım üzerinde koşmaya başlayan azgın boğa, daha sonra bir giyim mağazasına girdi. Burada sahipleri tarafından yakalanan boğa, dışarı çıkarıldı. Dışarı çıkan boğa, yine sahiplerinin elinden kurtuldu. Boğa bu sefer daha büyük bir giyim mağazasına girdi. Onlarca vatandaşın alışveriş yaptığı mağazada bulunan bazı bayanlar korkup dışarı kaçtı. Mağaza içinde güçlükle yakalanan boğa, tekrar dışarı çıkarıldı. Yaklaşık 1 saat süren kovalamacanın ardından azgın boğa, pikaba bindirilip götürüldü.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR