HAMİLE KARISINI DÖVE DÖVE ÖLDÜRDÜ!

HAMİLE KARISINI DÖVE DÖVE ÖLDÜRDÜ!

Şanlıurfa`da kocasından dayak yiyen kadın öldü. İkinci çocuğuna 8 aylık hamile olan 28 yaşındaki kadın koyunları otlatmaya götürmeyince tartıştığı eşi tarafından dövüldü. İhlas Haber Ajansından alınan bilgilere göre  Şanlıurfa`nın Siverek ilçesine bağlı bir köyde yaşayan G. K 6 yıl önce Diyarbakır`ın Çermik ilçesine bağlı bir köyde besicilik yapan V. K. ile evlendi. İddiaya göre V. K. ikinci çocuğuna 8 aylık hamile olan 28 yaşındaki G. K.`dan koyunları otlatması için meraya götürmesini istedi. G. K hamileliliğinden dolayı yorgun ve halsiz olduğu gerekçesiyle eşinin bu isteğini yerine getiremedi. V. K. sözünü yerine getirmeyen eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesine üzerine sinirlerine hakim olamayan öfkeli koca eşini dövmeye başladı. Eşi tarafından tekme, tokat ve keserle dövülen G. K.  koca evini terk ederek Şanlıurfa`nın Siverek ilçesine bağlı köydeki babasının evine döndü.  

G. K.babası tarafından bir haftadan bu yana 3 defa Siverek ilçesindeki Devlet ve Özel hastanelere götürüldü. Yapılan muayenelerde "bir şeyin yok" denilerek eve gönderilen 8 aylık hamile kadın dün gece sabaha saat 04.00 sıralarında fenalaşınca kaldırıldığı Siverek Devlet Hastanesinden Şanlıurfa`ya sevk edildi. Yakınları tarafından Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine getirildi. Eşi tarafından dövülen hamile kadın Acil Serviste yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi altına alındığı yoğun bakım servisinde karnındaki bebeği ile birlikte öldü. Bebeği ameliyatla karnından çıkartılan G. K.`nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. 

Hastane kayıtlarına "darp" tanısı olarak geçen talihsiz kadının yakınları Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunun önünde gazetecilere açıklama yaptı.

 Hastane Önüne gelen G. K.nın yakınları hastane önünde gözyaşları döktü. G. K.`nın cesedi yapılan otopsinin ardından bir minibüsün üzerine bindirilerek toprağa verilmek üzere köyüne götürüldü.(İHA)



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR