Büyük ikramiye hırsızlara çıkabilir

Büyük ikramiye hırsızlara çıkabilir

Antalya`da, plakası belirlenemeyen bir otomobilde bulunan iki zanlı, seyyar bayi Luman Ilgan`ın yanına gelerek 120 adet çeyrek biletini çaldı. Şikayet için karakola gelen Ilgan, kaybettiği bilet için bir aylık çalışması gerektiğini söyledi.

Milli Piyango İdaresi`nin bu yılki büyük ikramiyesinin 40 milyon TL olması hırsızlarında piyangoculara yönelmesine neden oldu. Antalya`da 120 adet çeyrek biletini iki zanlıya kaptıran seyyar bayi Luman Ilgan, fenalaştı. Olay, saat 10.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Bahçelievler Mahallesi Yüzüncü Yıl Bulvarı ile Piri Reis Caddesi`nin kesiştiği noktada meydana geldi. Cadde üzerinde yürüyen seyyar biletçi 69 yaşındaki Luman Ilgan`ın yanına plakası alınamayan mavi renkte bir otomobille yaklaşan iki kişi, bilet almak istediğini söyledi.

Zanlılardan biri seri seçme bahanesiyle biletleri eline alırken direksiyonda oturan diğer zanlı otomobili olay yerinden uzaklaştırdı. Yaklaşık 120 biletini kaptıran Luman Ilgan, kaçan otomobilin ardından bir süre koştu. Çevredeki vatandaşların sakinleştirdiği Luman Ilgan, şikayetçi olmak için Bahçeli Polis Merkezi`ne geldi. Şekeri düşmesi sonucu fenalaşan Ilgan`a ilk yardım polisten geldi.

Ayakta durmakta zorlanan Ilgan, olay anını şöyle anlattı: "Yanımdan geçen bir araba durdu. Biz de biletçi arıyorduk dedi. Yurt dışından geldiklerini söylediler. Ben de bilet satacağım için sevindim. Biletleri elimden aldılar. Ben içinden deste seçecekler zannettim. Ama bir anda kaçtılar. Yaklaşık bin 200 liralık çeyrek biletimi aldılar." Luman Ilgan, bir süre dinlendikten sonra polis merkezine girerek zanlılardan şikayetçi oldu.

 

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR