Hilvan AKP Teşkilatında Birlik Toplantısı

Hilvan AKP Teşkilatında Birlik Toplantısı

Görev süresi dolan Hilvan AK Parti teşkilatı eski başkanı Hüseyin Alkan’dan görevi devralan ve yönetim kurulunu oluşturmakla görevlendirilen Hanif Düzme, ilçe başkanlığı seçilebilme döneminde başkan adayı olanla bir araya gelerek birlik toplantısı düzenledi.

 

Dinlenme tesisinde bir araya gelen eski başkan adayları ve yeni başkan seçilen Hanif Düzme “ Benim veya başka bir partili arkadaşımın seçilmesi bizim için fark etmeyen bir olaydır. Önemli olan özümüzdeki parti ruhu ve bunun gerektirdiği birlik ve beraberliktir. Hepimiz farklı ailelerden birer ferdiz ancak AK Parti çatısı altında birbiriyle bütünleşen ve özdeşleşen bir aileyiz. Bunun gerekliliğini hep beraber ortak fikirlerle hareket edip gerçekleştireceğiz. İyi bir hizmet anlayışı ile yola koyulduğumuz zaman kazanan şahıs veya şahıslar değil Hilvan olacaktır” dedi.

 

Hilvan AK Parti ilçe teşkilatına atanan yeni başkan Hanif Düzme’yi tebrik eden ve başarılar dileyen eski başkan adayları AK Parti milletin partisidir. Hepimiz yeni başkanımıza destek olacak ve ilçemizin kalkınmasında katkıda bulunacağız. Arkadaşımızın yeni görevi hayırlı ve uğurlu olsun dediler.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR