UEFA`DA TÜRK GECESİ

UEFA`DA TÜRK GECESİ

LİLLE - FENERBAHÇE

2.tur ilk maçında Lille Metropole Stadyumu`nda Fransız ekibine konuk olacak Fenerbahçe İstanbul`daki rövanş mücadelesi için avantajlı bir sonuç arayacak. 

Maçın rövanşı 25 şUBAT Perşembe günü İstanbul`da oynanacak ve kupada 3. tura yükselecek ekip belli olacak. 

Lille ile oynayacak maçın İstanbul`daki son hazırlığında Lugano ile Emre Belözoğlu takımdan ayrı çalıştı. Sol arka adalesinde ödem oluşan Emre, tedbir amaçlı dinlendirilirken, oynayıp oynamayacağına ise maç saatinde karar verilecek. Lugano ise arka adelesindeki 1.5 cm`lik yırtığa rağmen hızlı bir şekilde iyileşti ve Lille karşısında ilk 11`de yer alması bekleniyor. Teknik direktör Daum`un iyileşen Lugano`nun takıma dönmesiyle Deniz`i yedeğe çekeceği ve hem taktik gereği hem de daha dinlenmiş durumda olan Guiza`yı ilk 11`de oynatarak Semih`i yedek soyunduracağı öğrenildi. 

Lille`de ise iki önemli eksik var. Lisansı Fenerbahçe ile oynanacak her iki Avrupa kupası maçı için yetiştirilemeyen Ricardo Costa`nın haricinde Brezilyalı forvet oyuncusu De Melo`nun bugünki maçta forma giymesi zor görünürken, Boulogne maçında riske edilmeyen Chedjou, Hazard ve Frau`nun hazır olacağı ve uzun bir süredir Ligue 1`de başarılı grafik çizen Lille`in iskelet kadrosu ile maça çıkacağı belirtildi. 

LILLE: Landreau Debuchy Rami Chedjou Beria Balmont Mavuba Cabaye Hazard Frau Gervinho 

FENERBAHÇE: Volkan Demirel Gökhan Gönül Lugano Bilica A.Santos M.Topuz Cristian Emre(Selçuk) Özer Alex Güiza 

STAT: Lille - Metropole 
SAAT: 20.00 
YAYIN: STAR TV
HAKEM: Eduardo Iturralde Gonzalez (İspanya) 

ATLETİCO MADRİD - GALATASARAY

Galatasaray`da hedef İspanya`dan avantajlı bir skorla dönmek. Atletico Madrid`in son haftalardaki yüksek formu ise Galatasaraylıları düşündürüyor. Galatasaray`da sakatlıkları bulunan Kewell, Baros, Sabri ve Avrupa kupalarında oynayamayacak olan Jo, İspanya`ya götürülmedi. Teknik Direktör Rijkaard`ın bu maçta forvette Keita`ya görev vermesi bekleniyor. 

ATLETICO MADRID: De Gea Ujfalusi Perea Alvaro Dominquez Antonio Lopez Raul GarciaAssunçao Reyes Jurado Kun Agüero Forlan 

GALATASARAY: Leo Franco Servet Neill Barış Hakan Balta Mustafa Sarp Mehmet Topal Elano Arda Caner Keita 

STAT: Vicente Calderon 
SAAT: 22:05 
HAKEM: Alexei Nikolaev 
YAYIN: D-Smart



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR