Şanlıurfaspor Kocaelispor yolunda

Şanlıurfaspor Kocaelispor yolunda

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaşacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını tamamladı.

GAP Arena Stadında teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde yaptığı antrenmanda kondisyon, çift kale ve Kocaelispor maçının taktiği çalışıldı. Yapılan antrenmanda oyuncuların oldukça hırslı oldukları görüldü. Antrenmanda Özgür Özkaya ve Ozan Cengiz sakatlılarından dolayı yer almadı. Sakat olan bu 2 oyuncunun  dışında yeni transferlerin ilk 18’de Kocaelispor maçının kadrosunda yer alacakları belirtildi.

Kocaelispor maçının çalışmalarını bitiren Şanlıurfaspor yarın sabah 09.00’da kendi tesislerinden çıkıp  hava yoluyla İstambul’la ardından kara yoluyla Kocaeli kentine geçecek.

Öte yandan antrenman sonrası açıklamalarda bulunan yeni transferlerimizden Ramazan Sal şöyle konuştu,

“Sal”takımda çok iyi karşılandığını ve takım arkadaşlarıyla iyi anlaştığını belirterek, ``Şu ana kadar her şey güzel gidiyor. Şanlıurfaspor   saygı duyulan bir kulüp ve Banka Asya hasreti çeken bir şehir bu anlamda takımda yer alan oyuncularla beraber Şanlıurfa şehrini Şanpiyonluğa taşımak istiyoruz. Bende hocamın bana şans verdigi sürece  başarı için elimden geleni yapacağım`` diye konuştu.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR