ŞANLIURFA KARANLIKTA KALMASIN" KAMPANYASI

ŞANLIURFA KARANLIKTA KALMASIN" KAMPANYASI

Şanlıurfa`da yaz kış demeden sürekli olarak yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları canından bezdirirken, Şanlıurfa Kent Konseyi, `Yeter Artık Şanlıurfa Karanlıkta Kalmasın` adlı bir kampanya başlattı.
Şanlıurfa`da her yıl yaz kış demeden yaşanan elektrik kesintileri devam ediyor. Elektrik kesintilerinden dolayı esnafın iş yapamazken Şanlıurfa Kent Konseyi de `Yeter Artık Şanlıurfa Karanlıkta Kalmasın`` adlı bir kampanya başlattı. Sabri Dişli Başkanlığı`ndaki Kent Konseyi`nin son zamanlarda sürekli olarak yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı başlattığı kampanya ilk olarak internette yer aldı. İlk olarak sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan kampanyanın Şanlıurfa`ya kısa bir sürede yayılması
bekleniyor. Sosyal paylaşım sitelerinde büyük ilgi gören kampanya ile ilgili hazırlanan afişlerin kentte bulunan esnafa dağıtılacağı öğrenildi. Esnafın kampanyaya destek vererek, üzerinde çerağ resmi ile Kent Konseyi logosunun bulunduğu ve `Yeter Artık Şanlıurfa Karanlıkta Kalmasın` yazısının yer aldığı afişleri dükkanlarına asmalarını bekleniyor.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR