PLATONİK AŞK GASPA SÜRÜKLEDİ (VİDEO)

PLATONİK AŞK GASPA SÜRÜKLEDİ (VİDEO)

Şanlıurfa`da, aşkına karşılık bulamayan bir genç iki arkadaşıyla birlikte sevdiği kızın numarasını vermeyen arkadaşına bıçak çekerek telefonu gasp etti.
platonik aşk yaşayan bir kişi sevdiği kızın iş arkadaşının telefon numarasını vermediği için gasp etti. Polis ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucu şahıslar kısa sürede yakalandı.
Olay Emniyet Caddesi üzerinde bir market önünde meydana geldi. İddiaya göre, M.A arkadaşları M.T ve F.A ile birlikte yolda yürürken, aşık olduğu ilkokul arkadaşı genç kızı gördü. Genç kızın telefon numarasına ulaşmak isteyen üç kişi, harakete geçerek kızın iş arkadaşı İ.D`yi marketten dışarı çağırdı. Aşkına karşılık alamayan M.A ve arkadaşları genç kızın telefon numarasını istedi. Neye uğradığına şaşıran İ.D arkadaşının telefon numarasını vermeyeceğini söyledi. Ancak çılgına dönen 3 arkadaş, İ.D`ye
bıçak çekerek boğazına dayadı. Yaşadıkları karşısında korkuya kapılan İ.D, buna rağmen arkadaşının telefon numurasını vermedi. Bıçağı kızın boğazına ikinci kez dayayan 3 arkadaş, "Bu defalık seni bağışlıyoruz telefonunu vereceksin" diyerek, genç kızın telefonunu gasp etti. Olayın ardından genç kız, polise giderek 3 arkadaştan şikayetçi oldu. Daha sonra harekete geçen polis ekipleri, eşgalleri belirlenen 3 kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan 3 kişi, Asayiş Şube Müdürlüğünde ifadelerinin alınmasının
ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından 3 kişi adliyeye sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR