BAŞBAKAN 2.KEZ AMELİYAT OLDU

BAŞBAKAN 2.KEZ AMELİYAT OLDU

Başbakan Erdoğan’ın dün akşam ikinci kez ameliyat olduğu yönündeki iddiaları, Başbakanlık doğruladı. Açıklamada, ilk ameliyatın devamı olan planlı bir operasyon olduğu vurgulandı.

 

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın dün geç saatlerde rutin kontrol ve küçük bir operasyon için Koşuyolu Medipol Hastanesi’ne yattığı iddia edildi. Heyecan yaratan bu iddia sonrasında hastane gazetecilerin akınına uğradı. Operasyonu doğrulayan resmi açıklama ise bugün öğle saatlerinde Başbakanlıktan yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:

 

"Sayın Başbakanımızın 26 Kasım 2011’de gerçekleşen sindirim sistemi operasyonunun ikinci ve son aşaması, yaklaşık 30 dakikalık bir girişimle başarıyla tamamlanmış; başlangıçta planlandığı üzere tedavi bu şekilde nihayete ermiştir. Başbakanımızın sağlığı son derece iyidir. Kendisi, hafta içinde rutin mesaisine başlamayı planlamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

 

BOZDAĞ: HASTANEYE KALDIRILMADI, SAĞLIĞI YERİNDE

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Başbakan Erdoğan’ın hastaneye kaldırıldığı şeklindeki iddiaların doğru olup olmadığını soran gazetecilere, ’’Bunlar doğru haberler değil. Sayın Başbakanımızın sağlığı gayet yerinde. Hastaneye kaldırılmadı. Bunlar fısıltı haberler, doğru değil. Bakanlar Kurulu toplantısının iptali de söz konusu değil’’ yanıtını vermişti.

 

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR