Aziz Yıldırım`ın savunması sona erdi

Aziz Yıldırım`ın savunması sona erdi

- Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, savunmasını tamamladı. İfade sırası Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu`nda.
- Aziz Yıldırım`ın avukatı Köksal Bayraktar: "Yıldırım, anjiyo olmasına rağmen yerin iki kat altına tutulmuştur. Emniyet`te bu nedenle ifade vermemiştir."
- Aziz Yıldırım`ın Gebze Asliye Ceza Mahkemesi`nde ertelenmiş bir sabıka kaydı olduğu açıklandı. Fenerbahçe Başkanı, "Kooperatif işi olabilir, ama hatırlamıyorum" dedi.
- Aziz Yıldırım: "Ben 10 sene de yatarım, suç atmak kolay. Bizi atsınlar, ama Fenerbahçe aklanacak. 105 yıllık kulübe dokunmasınlar, Fenerbahçe Türkiye`dir. Beraat falan istemiyorum. Bizi zaten tarih yargılayacak. Sonunda `birşey yok` diyecek herkes, ama leke kalacak. Bu lekeyi temizlemenizi istiyorum. Tek istediğim Fenerbahçe`nin temize çıkması" sözleriyle savunmasını tamamladı.
- Aziz Yıldırım: "Fahri Tatan, Tahir Kıran`ın adamıdır. Tahir Kıran, Trabzonsporlular`a mesaj çekiyor. Tahir Kıran, buraya gelsin anlatsın."
- İbrahim Akın kendi kumar sorununu örtmek için yalan ifade verdiğini Metris`te bana söyledi.
- Aziz Yıldırım: "İbrahim Akın kendi hatalarını örtmek için bizi kullanmıştır."
- Aziz Yıldırım: "İbrahim Akın`a 100 bin euro verdiysem kendimi Boğaz Köprüsü`nden atacağım. Vermemişsem Emniyet Müdürü dahil kim bu iddiayı ortaya attıysa istifa etmeli."
-Aziz Yıldırım, İbrahim Akın ile iddialara cevap verdi.

"9 MİLYON EUROYA TRANSFER ŞİKESİ OLMAZ"

- Mahkemeye ara verildi.
- Mahkeme Başkanı Ekinci`nin "Çabuk toparlayın Diğer sanıklar sizi bekliyor" sözleri üzerine Aziz Yıldırım birşey demedi.
- Aziz Yıldırım: "Ahlaksızların karası ortaya çıkana kadar uğraşacağım."
- Aziz Yıldırım: "Doğru bildiğimi hep söyleyeceğim. Bazı arkadaşlar kadar secdeye başım değmese de onlardan daha vicdanlıyım."
- Karabükspor-Fenerbahçe maçına geçen Aziz Yıldırım, Emenike transferiyle ilgili olarak "9 milyon euroya transfer şikesi yapılmaz" dedi.  
- Aziz Yıldırım: "Futbolcu yok, ama nasıl şike var."
- Aziz Yıldırım, Bursaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını anlatmaya başladı.

MINI COOPER OLAYI

- Mahkeme, Aziz Yıldırım`a 15 dakika daha süre verdi. Bunun üzerine Fenerbahçe Başkanı, "Madem savunma izni vermiyorsunuz, o zaman diğer maçlarda şike olmadığını kabul ediyorsunuz. Ben yargılansam tamam, ama burada 105 yıllık bir kulüp yargılanıyor" diye konuştu.
- Aziz Yıldırım: "İlhan Bey ile Abdullah Başak arasındaki konuşmalar totemden ibaret. Bizler sevdiğinmiz insanlara yardım ederiz. Mini Cooper olayı da budur."
- Yıldırım`ın "Abdullah Başak hoş sohbet adamıdır, başka özelliği yok" demesi üzerine tüm salon güldü.
- Aziz Yıldırım: ""6222 sayılı yasa çıkmasa, buraya dolandırıcılıktan gelecektik."
- Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Aziz Yıldırım`a "Toparlayalım artık" dedi.

"İŞTE SATIN ALDIĞIMIZ KALECİ!"

- Aziz Yıldırım: "Korcan, genç ve geleceği parlak biri. İddialarla karalamaya çalışıyoarlar, iddiaların dayanağı yok."
- Volkan`ın yediği golü gösteren Aziz Yıldırım, "Galiba bu kaleci satılmış" ifadelerini kullandı.
- Kaleci Korcan`ın Stoch ve Niang`ın şutlarını kurtarması üzerine Aziz Yıldırım "İşte satın aldığımız kaleci sayın başkan" dedi.
- Aziz Yıldırım, İspanya-Fransa maçında Platini`nin attığı gol ile Korcan`ın Selçuk`tan yediği golü ekranda karşılaştırmalı gösteriyor.
- Fenerbahçe Başkanı, Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci`ye Sivasspor maçını izletiyor.
- Aziz Yıldırım: "Mecnun ile anlaşmışsak, bağladığımız Mehmet Yıldız neden 82. dakikada oyuna girdi, neden bir asist yaptı?"
- Aziz Yıldırım: "Trabzonspor, bizim oynadığımız her maçtan önce rakip oyuncuya transfer teklif ediyor. Sivasspor maçından önce de Mehmet Yıldız`a."
- Aziz Yıldırım: "Manisaspor maçından itibaren Trabzonspor`un şike ve teşvik çalışmlarını engellemeye çalıştım."
- Aziz Yıldırım: "Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, (Oyuncularım aslanlar gibi oynayacak. Besiktaşlı Rıza Çalımbay`a takımı emanet ettim) demiştir."
- Aziz Yıldırım: "Biraz ahlak varsa bizi getirdikleri noktadan dolayı özür dilemeliler. Bu kadar yalan olmaz. Emniyet`ten utanıyorum."

DURUŞMA SALONUNDA 2 MİLYON EURO

- Çanta ve paraları gören Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, "O paralar gerçek mi, sahte mi?" diye sordu.
- Aziz Yıldırım, tutuklu bulunan Abdullah Başak ile uygulamalı anlatım yapıyor. Fenerbahçe Kulübü Başkanı, duruşma salonuna getirilen 2 milyon euronun çantaya sığmayacağını gösterdi.
- Aziz Yıldırım: "Bu iddianame öyle bir hale geldi ki başkan, yonetici hiç konuşmayacak ama herşeyin hesabı bize sorulacak."



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR