AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ FIRINCILARI DİNLEDİ

AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ FIRINCILARI DİNLEDİ

Ziyarete Adil Saraç’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Altun, Mehmet Moğol, Mehmet Polat, Hümeyit Bilbay, Yusuf Mert ve Mehmet Küçük’ten oluşan heyet Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı ve yönetimini ziyaret ederek bir süre görüştüler.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı; “Sorunlarımızı dinlediler. Birlik ve beraberlik içerisinde Şanlıurfa’nın sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyorlar. Bu anlamada sorunlarımızı çözmeye çalışacaklar. Bizim fırıncılar olarak bir çok sorunumuz var. Özelikle haksız rekabete nende olan ruhsatsız fırınlar var. 700 kayıtlı fırınımız var, 300 kayıtsız. Kayıtlı olan esnafımız iflasın eşiğine gelmiş durumda. Haksız rekabetten dolayı ekmeğin de kalitesi düşüyor. Ruhsat alımında da ihmaller olduğunu düşünüyoruz. Zabıtalar başka sorunlara yol açıyor. Yetkisi dışında denetlemeler yapıyor. Meclis üyelerine bu ziyaretten dolayı Oda Yönetimi arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Günlük temel gıdanın üretim merkezi fırınlar olduğunu dile getiren Şanlıurfa Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Adil Saraç; “Her yerde ve her zaman Şanlıurfa’nın hizmetindeyiz. Fırıncıların sorunlarını Mecliste dile getirmiştik. Sorunlarını hem mecliste hem de kamuoyunda yine dile getireceğiz. Vazifemiz STK’ların, halkın, esnafın sorunlarını mecliste dile getirmektir” dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR