Şanlıurfaspor?da Hazırlıklar Tamam

Şanlıurfaspor?da Hazırlıklar Tamam

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup`ta lider olan Şanlıurfaspor, GAP Arena Stadyumunda  Tepecikspor deplasman maçı hazırlıklarını tamamlayan,sarı-yeşilli ekipte,Teknik Direktör Kemal Kılıç nezaretinde son antremanını gerçekleştirdi. Sarı - Yeşilli ekibin 90 dakikalık yaptığı çalışmada, teknik direktör Kılıç, pazar günü karşılaşacakları Tepecikspor maçının provasını yaptırdı.
 
Futbolcular taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıran “Kılıç” ısınma,beşe iki dar alanda kısa pas, yan top ve  şut çalışmasının ardından  yarı sahada çift kale, hücum ve savunma çalışmaları yaparak antrenmanı tamamladı.
 
ŞANLIURFASPOR BUĞÜN UÇUYOR
 
Şanlıurfaspor kafilesi bu gün saat 19:00’da hava yoluyla İstanbul’la uçuyor.
 Sarı-yeşilli ekip saat 17:30’da kendi tesislerinden kara yoluyla hava alanına hareket edecek, Ceylanlar 19:00 uçağıyla İstanbul’a uçacak.Şanlıurfaspor’da sakat olan Fatih Şen ve cezalı olan Ramazan Sal ile Mehmet Türkmehmet Dışında eksik oyuncumuz olmazken Şanlıurfaspor son antrenmanını İstanbul’da yapacak.

Ayrıca maç öncesi açıklama yapan Şanlıurfaspor futbol şube sorumlusu Mehmet Demirkan Tepecikspor deplasmanına  konuk olacaklarını ve Tepecikspor`un  iyi ve güçlü bir takım olduğuna dikkati çeken “Demirkan” bu müsabakayı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederken; "Çocuklarımızı moral ve motivasyon açısından çok iyi durumda, Tepecikspor  maçını kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR