Karaköprü Belediyesinden Mersin`de Teknik Gezi ve İnceleme

Karaköprü Belediyesinden Mersin`de Teknik Gezi ve İnceleme

Şanlıurfa`nın Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, belediyenin teknik personeli ile birlikte Mersin`de teknik gezi ve incelemelerde bulunmak için bir dizi program gerçekleştirdi.

Şanlıurfa`nın Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, belediyenin teknik personeli ile birlikte Mersin`de teknik gezi ve incelemelerde bulunmak için bir dizi program gerçekleştirdi. 

Mersin`de öncelikle Yenişehir Belediyesi ardından Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ziyaret edildi. 

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç`i ziyaret eden Karaköprü Belediyesi heyeti, burada BaşkanGenç`ten kent hakkında teknik bilgi 

alarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Başkan Çiftçi, günün anısına Yenişehir Belediye Başkanıİbrahim Genç`e, Şanlıurfa`nın yöresel el sanatlarından olan bakır işlemeli mırra takımı hediye etti. Heyet buradan Mersin Valiliğine giderek Vali Hasan Basri Güzeloğlu`nu makamında ziyaret etti. 

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibini kabul eden Vali Güzeloğlu, hemşehrilerinin kendisini ziyaret etmesinden oldukça memnun olduğunu belirterek, "Karaköprü`nün genç ve başarılı başkanı ilegenç ekibini öncelikle tebrik ediyorum. Hizmette devam eden süreçte Karaköprü`müze çok güzelhizmetler kazandıracağına inandığımı belirtiyor bana düşen her konuda yardımcı olmaya hazır olduğumu belirtiyorum" dedi. 

Vali Güzeloğlu`na da, Şanlıurfa`nın yöresel el sanatlarından bakır işlemeli mırra takımı hediye edildi. Daha sonra yapılan teknik gezilerin ardından Başkan Çiftçi, teknik personelle birlikte bir toplantı gerçekleştirdi



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR