Yeni Bina Sevinci

Yeni Bina Sevinci

Akçakale`de 5 yıldır faaliyet gösteren merkez, 3 katlı yeni binasının açılışını gerçekleştirerek, zihinsel engellilere daha iyi şartlarda hizmet sunmayı amaçlıyor.

Açılışa;Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar, Milli Eğitim şube müdürleri, YİBO Müdürü Şahin Çiçek, daire amirleri, zihinsel engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Rehabilitasyon Merkezi`nin açılışını yapan Kaymakam Şefik Aygöl, "Akçakale`de ilk açılan Öz Umut Rehabilitasyon Merkezimizin yeni binasına taşınması ve engellilerimize yönelik daha modern bir ortam hazırlaması bizleri sevindirmiştir. Daha önceki yıllarda engellilerimiz maalesef zincirlere vuruluyordu fakat devletimizin engellilere yönelik yaptığı çalışmalarla engellilerimiz daha iyi şartlarda eğitilmektedir. Devletimize bu konuda teşekkür ediyorum. Ayrıca engellilerimize bu modern binayı hazırlayan Öz Umut Rehabilitasyon Merkezi yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Aygöl daha sonra, yeni binanın kurdelesini keserek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Açılışın ardından binayı gezen Kaymakam ve yetkililer, binaya tam not verdiler. Kaymakam Aygöl, engelli çocukların anneleriyle de sohbet edip sorunlarını dinledi. Bazı engelli annelerinin kendilerine yardımcı olunmasını istemeleri üzerine, o ailelerin isimlerini not ederek yardımcı olacağı sözünü verdi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR