EYYÜBİYELİ VATANDAŞLAR YENİ HİZMET BİNASINDAN DOLAYI BAŞKAN KUŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ.

EYYÜBİYELİ VATANDAŞLAR YENİ HİZMET BİNASINDAN DOLAYI BAŞKAN KUŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ.

Eyyübiye Belediyesi yeni hizmet binası giden ve tüm işlemleri tek çatı altında gerçekleştiren vatandaşlar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla dağınık halde olan ve belediyeye kira problemleri nedeniyle yük olan birimler tek çatı altında yeni hizmet binasında toplanmıştı. Geçtiğimiz günlerde faaliyet giren yeni hizmet binasına gelen ve tüm işlemleri tek çatı altında yapan vatandaşlar memnuniyeti dile getirdi. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yan tarafında hizmete giren Eyyübiye Belediyesi Geçici Hizmet Binası ile vatandaşlar artık tüm birimlere, tek çatı altında ulaşabiliyor. Tüm birimlerin taşınma işleminin tamamlandığı Geçici hizmet Binasında gelen vatandaşlar Başkan Kuş’a teşekkür etti.

Hizmet binasının faaliyete geçmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar,” Allah Başkanımız Mehmet Kuş’tan razı olsun. Artık dolaşmamıza gerek kalmadı. Tüm birimlere rahatlıkla ulaşabiliyoruz. İşlemlerimizi daha kolay yapabiliyoruz. Burayı hizmet binasına çeviren Başkan Mehmet Kuş’tan Allah razı olsun.” Dedi



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR