"Geleneksel Sermayenin Dönüşümü" Şanlıurfa'da masaya yatırıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şubesi çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Genç MÜSİAD Şanlıurfa, “Geleneksel Sermayenin Dönüşümü” konulu seminere ev sahipliği yaptı.

MÜSİAD Şanlıurfa Şube binasındaki ve Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü'ndeki seminere;Genç MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Erdem Dereli,Genç MÜSİAD Şanlıurfa  Başkanı Osman Yetkin'in yanı sıra genç işadamları katıldı.

Toplantılara 10 gün önce Çorum’da başladıklarını hatırlatan Erdem Dereli, farkındalık oluşturmak için çeşitli illerde toplantıları sürdüreceklerini kaydetti.2020’deki hedeflerinin geleneksel sermayeyi yeni nesil işlerle buluşturmak olduğunu belirten Dereli, “Bu geleneksel sermayeyi artık teknolojiyle dönüşen dünyada, yeni çıkan fikirlere yatırım yaparak, bunların desteklenmesini sağlayarak geliştirmek hedefindeyiz.Genç MÜSİAD içinden, Şanlıurfa’dan,Bursa’dan,Gaziantep’ten,İstanbul’dan,Ankara’dan tüm şubelerimizden arkadaşlarımızla bir melek yatırımcı ağı kurmak hedefimiz var.Birlikte bir yatırım yapmak, riskimizi azaltmak.Bunun için de oluşması gereken zemin,melek yatırım ağlarıdır” diye konuştu.

Harran Üniversitesindeki konferansta iş fikri olan üniversiteli gençleri MÜSİAD Şubelerine davet eden Dereli, öğrencilere motivasyonlarını arttıran bir konferans verdi.

“Geleneksel Sermayenin Dönüşümü” konulu seminer ile ilgili değerlendirme yapan Genç MÜSİAD Şanlıurfa Başkanı Osman Yetkin de yapmış olduğu değerlendirmede,öğrencilere ve genç kardeşlerimize motivasyonlarını arttıracak programlar yapmaya devam edeceklerini,girişimci ruhuna sahip gençlerle yol almak adına her türlü projeye açık olduklarını belirterek Genç MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Erdem Dereli ve katılımcı misafirlere şükranlarını sunduklarını belirtti.

 “Geleneksel Sermayenin Dönüşümü” konulu seminer Genç MÜSİAD Şanlıurfa  Başkanı Osman Yetkin'in Genç MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Erdem Dereli'ye sunmuş olduğu plaket takdiminin ardından sona erdi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR