Harran ve Ceylanpınar'da AK Parti'ye katılım

Harran ve Ceylanpınar

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Şanlıurfa'daki temasları kapsamında, partisinin GAPTEM konferans salonunda gerçekleştirilen, Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Kurtulmuş, partisince düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, Şanlıurfa'nın yerel seçim başarısına değinerek emeği geçen bütün teşkilat mensuplarını kutladı.

Türkiye'nin birçok yerde birçok meseleyle uğraştığını belirten Kurtulmuş, şöyle konuştu: 

"Yaptığımız büyük bir mücadeledir ve bu mücadele aslında büyük medeniyetimizin ihya ve inşa edilmesi için, dünyanın mazlum milletlerinin yüzünün gülmesi için ve bu aziz milletin yeniden güçlü bir şekilde ayağa kalkması için yapılan mücadeledir. Bu mücadele bir siyasi mücadeledir ama aynı zamanda bir fikri mücadeledir, bir medeniyet mücadelesidir. Hepimizin en güçlü şekilde Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bu yürüyüşü çok daha güçlü sürdürmemiz lazım. Türkiye dünyanın birçok ülkesinde birçok meseleyle boğuşuyor. Şu anda karşı karşıya kaldığımız meseleler sadece bugünün meseleleri değildir. Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı sorunların tamamına yakını önceki dönemlerden birikmiş olan emperyalist projelerin bugün yeniden uygulanmasının ortaya çıkardığı bir sonuçtur." dedi.

Kurtulmuş, konuşmasının ardından Ceylanpınar ve Harran ilçelerinde AK Parti'ye geçen bazı belediye meclis üyelerine parti rozeti taktı.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR