KATAR’DA URFA KONUŞULDU

KATAR’DA URFA KONUŞULDU

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından gerçekleştirilen program kapsamında Katarlı yatırımcılarla bir araya gelinerek Şanlıurfa’nın yatırım potansiyeli değerlendirildi.

Katar iş dünyasının önde gelen isimlerinin buluştuğu programa Türkiye’nin Katar Büyükelçisi Fikret Özer de katıldı.

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından Kuveyt ve Katar ülkelerini kapsayan iş gezisi programı devam ediyor. Programın Katar bölümünde Büyükelçi Fikret Özer’in ve Katarlı iş adamlarının katıldığı toplantı düzenlendi. Toplantıda somut yatırım kararları alındı.

Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade, Şanlıurfa’nın yatırım avantajlarının Katar iş dünyasının ilgisini çektiğini belirtti. Katar ile Türkiye arasında süregelen dostluk bağlarının yatırımlar konusunda da geliştirilmesi gerektiğini bildiren Başkan Sade, “Katar bize en yakın dost ülkelerden birisi.. Dilimizin döndüğü kadar ilimizi ve Şanlıurfa’daki yatırım fırsatlarını anlatmaya çalışıyoruz. Gördüğümüz ilgi bizi fazlasıyla memnun ediyor ve umutlandırıyor. Daha şimdiden gıda ve mobilya sektöründe birlikte yatırım kararları aldık. Şanlıurfa’da üretip dünyaya satacak şekilde büyük yatırımların oluşması için çalışıyoruz. İnşallah Şanlıurfa’ya Katarlı dostlarımızla birlikte yatırımlar konusunda eli dolu olarak döneceğiz” şeklinde konuştu.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR