Kayyum heyeti ve Basın Şanlıurfaspor için Vali Erin ile görüştü

Kayyum heyeti ve Basın Şanlıurfaspor için Vali Erin ile görüştü

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Kayyum heyeti ile yaptığı toplantıda Şanlıurfaspor Eski Kulüp Başkanı Emin Yetim'i canlı aradı ve alacaklarını hibe ettiği yönünde canlı yayında tüm spor severlerin önünde söz aldı.

Şanlıurfaspor Kulüp eski Başkanı İş İnsanı Emin Yetim, “Şanlıurfaspor'a cebimden 5 milyon lira verdim,Şanlıurfaspor'un kurtulması için tüm alacaklarımı hibe ediyorum. Benim gibi ediğer alacaklıların da kulübe destek olmalarını ve alacaklarını hibe etmesini istiyorum .Yetim, Bu parayı şartsız olarak kulübe hibe ediyorum” dedi.

Bu kapsamda Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret eden Şanlıurfaspor kayyum heyeti eski başkan ve yöneticilerin alacaklarından vaz geçmeleri için Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Vali Erin, Eski Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim’i arayarak gazetecilerin huzurunda Başkan Yetim, Vali Erin’e telefonda sarı yeşilli kulüpten alacakları konusunda hibe etmesini istedi, Emin Yetim’de tüm alacaklarından vaz geçtiğini hibe ettiğini belirtti.

Öte yandan daha öncede kulüpten istifa eden İş İnsanı Mahmut Mankal ve Reşit Karakaş'da kulüpten var olan alacaklarını hibe eden açıklamalarda bulunmuştu.

Vali Erin ayrıca, alacaklı olan diğer yöneticilerle de kapsamlı bir şekilde toplantıyaparak Şanlıurfasğpor'un kurtulması ve yaşatılması adına gereken tüm desteğin sağalanacağını söyledi.

Vali Erin ile yapılan toplantıya Şanlıurfaspor Kayyum heyetinden Mahmut Mankal, Reşit Karakaş, Murat Basyan ve Nihat Çakır'ın yanı sıra basın mensupları katıldı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR