Nihat Hatipoğlu konferansına yoğun ilgi

Nihat Hatipoğlu konferansına yoğun ilgi

"El-Emin" isimli programa, Ceylanpınarlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ceylanpınar Belediyesinin düzenlediği ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun konuşmacı olarak yer aldığı "El-Emin" isimli programa, Ceylanpınarlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ceylanpınar Belediyesi tarafından düzenlenen programda ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nu yakından görmek isteyen ve "El-Emin" isimli sohbetini dinlemek için Ceylanpınar Kapalı Spor Salonuna gelen vatandaşlar, program başlamadan bir saat önce salonu doldurdu.

Ceylanpınar'da olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Prof. Dr Nihat Hatipoğlu, Hz. Peygamberin hayatından kesitler sundu. Hz. Peygamberin bütün insanlık için en güzel örnek olduğunu belirten Hatipoğlu, El Emin programı ile gittiği her yerde Hz. Peygamberin hayatını anlattığını aktardı. Konferans verdiği her yerde katılımcılardan namaz için söz aldığını da belirten Hatipoğlu, salonda bulunan vatandaşlardan da namaz kılmayanların namaza başlaması hususunda söz aldı.

Program, Hatipoğlu'nun, vatandaşlarla birlikte el açıp dua etmesinin ardından son buldu.

Programa Belediye Başkan vekili, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Ceylanpınarlı vatandaş katıldı.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR