Osman Bağıban Kültür Ve Taziye Evi Açıldı

Osman Bağıban Kültür Ve Taziye Evi Açıldı

Medeniyetlerin Temelinin Atıldığı Kadim Şehir Şanlıurfayı Ankarada 1996 Yılından Beri Temsil Eden Şanlıurfa Vakfınca Yaptırılan Osman Bağıban Kültür Ve Taziye Merkezi Geniş Bir Katılımcı Kitlesiyle Açıldı.

Düzenlenen açılış törenine Şanlıurfa Millet Vekilleri Gülender Açanal, Ahmet Eşref Fakıbaba, Kasım Gülpınar, Halil Özcan ,Ahmet Akay ve Mehmet Ali Cevheri, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat  İle Ayrıca Daha Önce Milletvekilliği Yapmış Mehmet Güneş, Muzaffer Çakmaklı, Vedat Melik ve Mehmet Akyürek, Çok Sayıda Sivil Toplum Kuruluşu Başkan Ve Yönetim Kurulları, Genel Sekreterleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şanvak Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Korgeneral Mustafa Kemal Alataş, Günün Anlam Ve Önemi İle İlgili Konuşma yaptı.

Alataş; “Yeni Yönetim Kurulu İle Ben Yok Biz Var Prensibiyle Şanvak Olarak Şanlıurfa Yararına  Yapılacak Bütün Proje Ve Faaliyetlere Odaklanmış Bulunmaktayız

İlk İcraat Olarak; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Halil Bağıban Tarafından Babasının Adına Yapılan “Osman Bağıban Kültür Ve Taziye Evi”Nin Açılışında Bizi Yalnız Bırakmayan; Siyasi, Kamu, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri Ve Bütün Hemşerilerimizin Açılışımıza Teşriflerinden Dolayı Büyük Bir Mutluluk Duyduk” dedi.

Alataş; “Katılımlarından Dolayı Bütün Hemşerilerimize Saygılarımı Sunarak Birlikte Ankara’da Ne Kadar Güçlü Olduğumuzu En Derin Şekilde Hissetmiş Bulunmaktayım. Osman Bağıban Kültür Ve Taziye Evinin Yapılmasında Maddi Manevi İmkanlarını Esirgemeyen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Halil Bağıban’a Katkılarından Dolayı Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım” Diyerek Konuşmalarını Gerçekleştirdi.

Açılışa katılan Milletvekilleri de; “Şanvak Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Korgeneral Mustafa Kemal Alataş Başkanlığındaki Yeni Yönetim Kurulu İle Birlikte  Şanlıurfa Vakfı Yeni Bir İvme Yakalamıştır” diyerek, Siyasiler Olarak Vakfımızın Yapacağı Bütün Etkinlik Ve Projelerde Birlikte Olacaklarını Dile getirdiler.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR