ŞANLIURFA ADIM ADIM DEZENFEKTE EDİLİYOR

ŞANLIURFA ADIM ADIM DEZENFEKTE EDİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yoğunluğun yaşandığı her alanda dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir ekipleri bu kez rutin uygulamasının yanı sıra şehir merkezindeki yürüyüş yollarında ve bir çok kurumda dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü dezenfekte ve hijyen çalışmalarına devam ediyor. Önceki günlerden itibaren rutin hijyen uygulamalarını vatandaşların hassasiyetini ön planda tutarak sıklaştıran ve son olarak Corona Virüse (COVID-19) karşı alınan önlemler çerçevesinde çalışmalarını artıran Büyükşehir Belediyesi, bu kez Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tüm birimlerini,  Abide Park ve Ali Şelli Parkından Haşimiye'ye kadar tüm bankamatikleri, çocuk parkı içindeki oyun alanlarını, kamelyaları, bankları, üst geçitleri, durakları, işyerlerinin giriş kapı ve kolları ile spot pazarındaki işyerlerinin girişlerini ve kapı kollarını, Karaköprü Spor Tesislerini ve meydanları dezenfekte etti.

Vatandaşlar olası virüs kaynaklı rahatsızlıkların yayılmasını önlemek için dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan Büyükşehir ekiplerine ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e yaklaşımından dolayı teşekkür etti.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR