Şanlıurfa Vakfı, Kültür ve Taziye Evi açıyor

Şanlıurfa Vakfı, Kültür ve Taziye Evi açıyor

Genel Merkezi Ankara’da bulunan Şanlıurfa Vakfı (ŞANVAK) Kültür ve Taziye Evi açıyor. Vakıf merkezi binasında hazırlığı tamamlanan Osman Bağıban Kültür ve Taziye Evinin açılışı yarın saat 15.00’te yapılacak.

ŞANVAK Genel Merkezi tarafından tefriş edilen ve kullanıma hazır hale getirilen Osman Bağıban Kültür ve Taziye Evi, yarın yapılacak olan açılış töreninin ardından Ankara’da bulunan Şanlıurfalılara hizmet vermeye başlayacak. Erzurum Mahallesi Dumlupınar Caddesi Geçim Sokak Numara 19/4 Çankaya adresinde hizmet verecek olan Kültür Evinde çeşitli sanatsal ve eğitici kurslar açılacak.

Ankara’da yaşayan Şanlıurfalıların özellikle taziyelerinde rahatlıkla kullanabileceği Kültür ve Taziye Evinin açılış törenine, Ankara’da bulunan siyasetçi, bürokrat, işadamı, öğrenci ve diğer tüm Şanlıurfalıları beklediklerini ifade eden ŞANVAK Yönetimi, Taziye ve Kültür Evinin Ankara’da önemli bir ihtiyacı ortadan kaldıracağını belirtti.

Açılış Töreni için bilgi almak isteyenler 0312 417 1063 ve 0505 771 0808 numaralı telefonlarla vakıf yönetimi ile irtibat kurabilirler.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR