Şanlıurfa Vakfı’ndan Coronavirüs Duyurusu

Şanlıurfa Vakfı’ndan Coronavirüs Duyurusu

Şanlıurfa Vakfı, Coronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara ‘Evde Kal’ çağrısında bulundu. Şanlıurfa Vakfı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 “Sevgili Şanlıurfalı Kardeşlerim,

      Evvela hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

      Malumlarınız olduğu üzere birkaç aydan beri tüm dünya korkunç bir yayılma hızına sahip bir coronavirüs ile mücadele etmektedir. Türkiye'de bu mücadeleyi hükümetimizin aldığı kararlar çerçevesinde sürdürme çabası içerisindedir. Büyük çoğunluğumuz bu kararlara uyarken, bazı kardeşlerimiz uymamakta ve sadece kendilerini değil, kurallara uyanlarında, hatta kendi en yakınındaki insanlarında (Anne, baba, kardeş, evlat gibi) hayatlarını tehlikeye atmaktadır. Mücadele sürecini de uzatarak ekonomide telafisi mümkün olamayacak sıkıntılara sebep olmaktadır.

       Sevgili Şanlıurfalı Kardeşlerim,

      Hükümetimiz, bilim insanlarımız ve özellikle sağlık çalışanlarımız büyük bir azimle mücadele ederek bu virüsü bir an önce yok etme çabası içerisindedirler. Bizlere düşen ise sadece ve sadece alınan kararlara aynen riayet etmektir. Lütfen, bizlere önerilen kuralların gereğini yerine getirelim. Özellikle; önümüzdeki 3 haftanın çok önemli olduğunu belirten bilim insanlarımıza kulak vererek zorunlu olmadıkça evimizden dışarı çıkmayalım.

      Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu olarak diyoruz ki; Sevgili hemşerilerimizin Sağlıklı ve Refah seviyesi yüksek bir yaşam sürmesi bizler için çok önemlidir. Onun için lütfen; “Evde Kalalım, Hayatta Kalalım.” Tedbir bizden takdir Allah'tandır.

       Sağlıklı günlerde görüşmek üzere tüm hemşerilerimize saygılarımızı sunuyoruz.

                                                                                                                                            M Kemal Alataş

                                                                                                                                            E.Korgeneral

                                                                                                                      Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu Adına



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR