ŞANLIURFA'DA "İLHAM VEREN BAŞARI HİKÂYELERİ" KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

ŞANLIURFA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu’nun organizasyonu ile Şanlıurfa’da "İlham Veren Başarı Hikâyeleri" temalı konferans düzenlenecek.

Türkiye'nin en güçlü 15 Kadın CEO'su arasında yer alan OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk'ün katılımıyla başarı hikâyeleri üzerine konferans gerçekleştirilecek.

Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı; “Göreve geldiğimiz günden bu yana en büyük hedefimiz nitelikli kadın girişimciliğini arttırmak olmuştur. Bu çerçevede birçok faaliyetlerimiz oldu, konferanslar, paneller ve seminerler gerçekleştirdik. Pazartesi günü de bu kapsamdaki, İlham Veren Başarı Hikâyeleri" temalı söyleşimizi gerçekleştireceğiz. Türkiye'nin en güçlü 15 Kadın CEO'su arasında yer alan, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Sayın Nurten Öztürk'ün başarı hikâyesini dinleyeceğiz. Eminim ki çok girişimci ve girişimci adayı gençlerimiz bu hikâyede kendinden de bir şeyler bulabilecek. Buradan, 24 Şubat 2020 Pazartesi günü, Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Büyük Anfi Salonu'nda 14.00 ile 17.00  Saatleri arasında düzenlenecek etkinliğe herkesi davet ediyorum” dedi.

TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonu, ŞUTSO, ŞUTB, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Harran Üniversitesi’nin katlılarıyla gerçekleştirilecek etkinliğe katılımın yoğun olması bekleniyor.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR