ŞANVAK Kültür Merkezi için Özelleştirme İdaresi Başkanı ile Görüşme Yapıldı

ŞANVAK Kültür Merkezi için Özelleştirme İdaresi Başkanı ile Görüşme Yapıldı

ŞANVAK Kültür Merkezi için Özelleştirme İdaresi Başkanı ile Görüşme Yapıldı

 

Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Alataş, Sedat Sözer, Mahmut Nimetoğlu ve Hasan Mülayim’den oluşan bir heyet, Özelleştirme İdaresi Başkanı Sayın Bekir Emre Haykır ile Ankara'da Şanlıurfa Vakfı'na yer tahsis edilmesi kapsamında yararlı bir görüşme yapmışlardır.

 

Yönetim Kurulu Başkanımız Alataş; Ankara da çok sayıda Şanlıurfalının yaşadığını ve hemşerilerimize hizmet edecek çok amaçlı bir kültür merkezi yapılması hususunu daha önce, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Dr. Nureddin Nebati Beye ilettiğini belirtmiştir. Sayın Bakanımızın bu talebin yerine getirilmesi konusunda kendisine düşen her türlü desteği vereceğini vurgulamıştır. 

 

Konu ile ilgili Özelleştirme İdaresi Başkanı Sayın Bekir Emre Haykır ile yapılan görüşmede Sayın Başkandan Vakfımıza Ankara’da yer tahsis edilmesi talebinde bulunulmuştur. 

 

Sayın Başkan Şanlıurfa’nın kadim bir şehir olduğunu ve talebimizi olumlu karşılayarak arzu edilen yerinyasal çerçevede her türlü kolaylığı sağlayacağı belirtti. Ve ŞANVAK’a Ankara’da yer tahsis edilmesi için Başkanlık Yetkililerine gerekli talimatı vermiştir.

 

Ayrıca Alataş Sayın Haykır’a Vakfımıza gösterdiği teveccüh ve yapacağı destekler için Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini sunarak bir plaket taktim etmiştir.

 

Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu olarak, Sayın Bekir Emre Haykır’a iş ve aile yaşamında sağlık huzur, mutluluk ve başarılar dileriz.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR