ŞANVAK’dan Burhan İnan’a Ziyaret

ŞANVAK’dan Burhan İnan’a Ziyaret

ŞANVAK’dan Burhan İnan’a Ziyaret

 

 

Şanlıurfa Vakfı Genel Sekreteri Mahmut Nimetoğlu ve Vakıf Eğitim Kurulu Başkanı Halil Polat, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Burhan İnan’ı Makamında ziyaret etmiştir.

 

Genel sekreter Nimetoğlu; Sayın İnan’ın duayen bir eğitimci, Ülkemiz ve Şanlıurfa’mızın eğitim alanında projelere ve yeniliklere katkılar vermek için ömrünü eğitime adayan Şanlıurfa sevdalısı bir eğitimci olduğunu ifade etmiştir. 

 

Ayrıca ŞANVAK’dan burs alan öğrencilerin eğitimlerine ilave kurslar ile öğrencilerimize destek olunması konusunda fikir alışverişinde bulunmuştur. Öğrencilerimize verecekleri destekler için şimdiden Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini sunmuştur.

 

Eğitimci İnan ise, önce Şanlıurfa Vakfına üye olacağını ve eğitim alanında ŞANVAK’a, her konudamaddi ve manevi desteği vermeyi kendisine bir borç bildiğini vurgulamıştır. 

 

Bunun yanında; son dönemlerde sivil toplum kuruluşlarının hayatımızda önemli bir yer tutuğunu belirtimidir. Ayrıca ŞANVAK’ın bu tip ziyaretlerle hemşerilerimiz ile beraber olmalarından duyduğumemnuniyetini dile getirmiştir.

 

Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu olarak, Sayın Burhan İnan’a iş ve aile yaşamında sağlık huzur, mutluluk ve başarılar dileriz.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR