Şanvak’tan ihtiyaç sahiplerine yardım

Şanvak’tan ihtiyaç sahiplerine yardım

Şanlıurfa Vakfı, ramazan ayı dolayısıyla Ankara’daki Şanlıurfalı ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu.

Şanlıurfa Vakfı (ŞANVAK), Ankara’daki Şanlıurfalılara destek olmaya devam ediyor. Daha önce Şanlıurfalı öğrencilere burs desteği sağlayan Şanlıurfa Vakfı, ramazan ayında da Ankara’da bulunan ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu. Vakıf tarafından 325 Şanlıurfalı ihtiyaç sahibine Para Harcama Kartı ulaştırıldı.

Konuyla ilgili Şanlıurfa Vakfı adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı M. Kemal Alataş, şu ifadelere yer verdi;

“Saygıdeğer Hemşerilerim, Ramazan ayı öncesinde; Vakfımızın internet sitesi ile yazılı ve görsel basında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ankara’da ikamet eden ihtiyaç sahibi Şanlıurfalı hemşerilerimize Gıda Yardımı yapacağımızı duyurmuş ve Vakfımıza müracaat edilmesi için Vakıf telefon numaralarımızı bildirmiştik.

Vakfımıza telefonla ulaşan 325 Şanlıurfalı ihtiyaç sahibi hemşerimize yardımlarımız Ramazan ayı başında “Para Harcama Kartı” şeklinde ulaştırılmıştır.

Ramazan yardım faaliyetlerimizin gelecek yılda devam edeceği umuduyla, yardım faaliyetlerimize katkıda bulunan Yönetim Kurulu Bşk.Yrd.Sn.Halil BAĞIBAN (200 aile), Kurucu üyemiz Sn.Muzaffer ÇAKMAKLI (100 aile) ve değerli hemşerimiz Necati DEMİRKOL’a Vakfımız ve hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz “ dedi.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR