Seyfioğlu caddesinde kaldırım çalışmaları başladı

Seyfioğlu caddesinde kaldırım çalışmaları başladı

      Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek Belediyesi üst yapı çalışmaları kapsamında ilçenin en işlek ve uzun caddeleri arasında yer alan Seyfioğlu caddesinde kaldırım çalışmalarına başladı.

     Çeşitli kurumların alt yapı çalışmaları kapsamında deforme olan ve bozulan kaldırımlar Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’ın talimatı doğrultusunda fen işleri müdürlüğünce yapılmaya başlandı. Kaldırımlarda söküm ve bordur taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra modern prizma taşı döşeme çalışmaları da başladı.

    Siverek belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğünden yapılan açıklamada şöyle denildi;  “ İlçemizin en büyük iki mahallesi olan Kale ve Halilye mahalleleri arasında bulunan caddemizde bozuk kaldırımlar yapılmaya başlandı. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Fen İşleri müdürlüğümüz ekiplerince çalışmalar aralıksız devam ediyor, caddemizin modern bir görünüme kavuşması için çalışmalar aralıksız devam edecek, sabır ve duyarlılığından dolayı mahalle sakinlerine ve cadde esnafına teşekkür ediyoruz” denildi.

Esnaf ve vatandaşlardan Başkan Aydın’a teşekkür

   Yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür eden cadde esnafı; “ Kaldırımlarımız yapılan çeşitli alt yapı çalışmalarından dolayı bozulmuş ve deforme olmuştu, Belediye ekiplerimiz çalışmalara başladı, daha geniş ve modern kaldırıma kavuşuyoruz çalışmalardan dolayı Siverek Belediye başkanına ve ekiplerine teşekkür ediyoruz” dediler.

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR