Siverek’te deforme olan cadde ve sokaklar yeniden düzenleniyor

Siverek’te deforme olan cadde ve sokaklar yeniden düzenleniyor

Siverek Belediyesi koordinesinde yürütülen çalışma kapsamında bozulan cadde ve sokaklar, yeniden düzenleniyor.

Bir süre önce çeşitli kurumlar tarafından yürütülen alt çalışmaları sırasında deforme olan ve bozulan cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmaları sürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda Hasan Çelebi Mahallesinde su isale hattı döşemeleri sırasında bozulan beton yollar, ekiplerce yeniden düzeltiliyor.

Yenişehir Mahallesinde de çalışan ekiplerce deforme olan kaldırımlar sil baştan yapılıyor. Öte yandan Ayvanat Mahallesinde kilitli parke çalışması yapan ekipler, vatandaşın taktirini kazanıyor.

Yollarının alt yapı çalışmaları sırasında bozulduğunu belirten İrfan Ekincioğlu, “Ekipler şu anda çalışma yaparak bozulan beton yollarımızı yeniden düzeltiyor. Siverek Belediyesine bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Çalışmalara ara verilmeden devam edilmekte olup birçok mahallede aynı anda yürütülen çalışmalar kapsamında ekiplerce deforme olan yollar yeniden düzenlenmektedir.”



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR