YETKİN, CORONAVİRÜSTEN VEFAT ETTİ

YETKİN, CORONAVİRÜSTEN VEFAT ETTİ

Bir süre önce korona virüs hastalığına yakalanan ve Daha sonra tedavisinin ardından iyileştiği öğrenilen fakat kronik rahatsızlığı da bulunan 63 yaşındaki Abdurrahman Yetkin, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Bir süre önce koronavirüse yakalanan, hastalığı atlatan ancak kaptığı enfeksiyon nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Abdurrahman Nüvit Yetkin yaşam mücadelesini kaybetti.

63 yaşındaki Abdurrahman Yetkin, 2004-2009 yılları arasında Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan Vekilliği yapmıştı. 2006 ve 2009 yılları arasında kent konseyi başkanlığı da yapan Yetkin, 2010 yılında MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanlığı görevinde de bulunmuştu. Yetkin, 26. Dönemde AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili adayı da gösterilmişti. Merhum Yetkin, kuyumculuk ve parekendecilik sektörlerinde faaliyet gösteriyordu.

2001 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi kurucu başkan yardımcısı, 2004 – 2009 yılları arasında AK Parti Belediye Meclis Üyeliği ve Şanlıurfa Belediye Meclisi Başkan Vekilliği yapan Abdurrahman Yetkin, 2006 ve 2009 yılları arasında da kent konseyi başkanlığı yaptı. 2010 yılında da MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanlığına seçilen Abdurrahman Yetkin; 5 yıldır yürüttüğü MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanlığını Milletvekilliği Adaylığı ile sonlandırdı.

Güneydoğu TV Ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyoruz.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR