Yıldız, İddiasını İspatlamayan, Alçaktır.

Yıldız, İddiasını İspatlamayan, Alçaktır.

MÜDDEİ İDDİASINI İSPATLAMAKLA MÜKELLEFTİR..İddiasını İspatlamayan, Alçaktır, Şerefsizdir.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ,sosyal medya üzeriden partisi hakkında yapılan çalışanlar maaş alamıyor partinin ödemeleri bir kurum tarafından yapılıyor iddilarına yine sosyal medya üzerinden cevap verdi. Yıldız, açıklamalara hesabından şu ifadelere yer verdi;

1/ Öteden beri Şanlıurfa'mızın Yükselen Bir Değer Olmasını hazmedemeyen ve temsil ettiklerini iddia ettikleri zihniyetle hiçbir alakası olmayan, bir kaç müfteri Şanlıurfa’mızı kısır çatışmaların içine Ve geri kalmışlığa mahkum etmek istiyorlar.

2/Geri kalmışlığın mimarı olan bu şahıslar, bugün modern Şanlıurfa’nın  ve büyümenin önünü keserek bizi geçmişteki kısır çatışmaların içine çekmek istiyorlar. Sosyal Medyada Ahlaksızca Paylaşımlarını ve iftiralarını sürdürmektedirler.

3/ Partimizde Kongreye Gittiğimiz Bu Süreçte Her Türlü Yalan, İftira Ve Kara Propagandaya Başvuruyorlar. Bugüne Kadar Dürüstlüğümüzden Taviz Vermedik Bundan Sonra Asla Taviz Vermeyeceğiz.

4/Vatandaşlarımızın Menfati Tüm Kurumların Üzerindedir. Nasıl ki Bugüne Kadar Vatandaşlarımızın Yanında Olduysak Bundan Sonrada Yanlarında Olacağız.

5/Tüm İftiralara Karşı nasıl ki bugüne kadar savcılıkta hukuki işlemleri sürdürdük, bundan sonra da bunlar sırtlarını kime ve nereye dayamış olurlarsa olsunlar, Avukatlarımız Hukuki İşlemleri Başlatacaklardır. Bizler Şanlıurfa İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz, DURMAK YOK YOLA DEVAM. Açıklamalarda bulundu.



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR