Yıldız; Şanlıurfa Algı İle Değil HİZMET İle İlerleyecek.

Yıldız; Şanlıurfa Algı İle Değil HİZMET İle İlerleyecek.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, bazı internet sitelerinde yer alan istifasının istediğine dair haberlerin aslının olmadığını belirtti.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ak parti Şanlıurfa il başkanı Bahattin Yıldız şu ifadelere yer verdi…

Son Zamanlarda AK Parti'mizin Demokrasi Şöleni Olan Kongrelerin Yaklaşmasıyla Beraber Bugün Bazı Sosyal Medya Mecraları ve Basın-Yayın Organlarınca İl Başkanlığında Değişikliklerin Olacağı Yönünde Tamamen Yalana ve Kirli Algıya Dayanan Haberler Yapılmıştır.

Özellikle Şanlıurfa'mızda AK Parti İktidarını Yetersiz Göstermek Üzere Kurgulanan Bu Kirli Planların Son Aşamasında Teşkilatlarımızın Yıpratılması İçin Kirli Ellerin Harekete Geçtiğini Görüyoruz. Buradaki Amaç Parti İçine Fitne Katmak, Parti İşleyişimizi Sekteye Uğratmak.

Aziz Milletimize Şunu Net Bir Şekilde İfade Etmek İsterim ki, Bizler Görevimizin Başındayız. Bizler Parti'mizin 2023 Hedefleri, Şanlıurfa'mızın Kalkınması İçin Gece-Gündüz Demeden Çalışıyor, İlimizin Sorunlarının ve Taleplerinin Çözümü İçin Tüm Kadrolarımızla Emek Veriyoruz.

Dün Sağlıkta, Hızlı Trende ve Diğer Alanlarda Çarşaf Çarşaf Yalan Haber Yapanlar İstedikleri Kirli Emellere Ulaşmadığında Bugün Şahsım Üzerinde Teşkilatları Yıpratmak ve Kirli Algı Oluşturmak İstiyor. Biz Buna İZİN VERMEYECEĞİZ.Şanlıurfa Algı İle Değil HİZMET İle İlerleyecek.

Gazetecilik Tarafsız Haber Sunmayı, Vatandaşlarımıza Yalan ve Algıdan Uzak Objektif ve Doğru Haber İletmeyi Gerektirir. Algı ile Yalanla ve İnsanları Alenen Hedef Yaparak Gazetecilik Yapılmaz. Elindeki Kalemi Bir Araç Olarak Değil Milleti İçin Bir Amaç Olarak Kullanılmadır.

Vatandaşlarımız Müsterih Olsunlar, Gazetecilik Adı Altında Dedikodu Haberciliği Yaparak Milletimizi ve Devletimizi Hedef Alan, Kalkınmamıza Ket Vurmak İsteyenlere Karşı Daima Mücadele Edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdogan'ın İfade Ettiği Gibi DURMAK YOK YOLA DEVAM Diyoruz.

 

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR