Menü "Yayıncılık Bizim İşimiz"
Tarih: 18.03.2026 12:46
EYYÜBİYE’DE ÇOCUKLARIN TARİFSİZ MUTLULUĞU

EYYÜBİYE’DE ÇOCUKLARIN TARİFSİZ MUTLULUĞU

Facebook Twitter Linked-in

Evlerinden alınarak alışveriş merkezine getirilen çocuklara bu kez Belediye Başkanı Mehmet Kuş'la birlikte Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen de eşlik etti.

Evlerinden araçlarla alınarak Haleplibahçe Eğitim Otağı'na getirilen onlarca çocuk, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen ile birlikte alışveriş merkezine geçtiler. Çocuklara büyük şefkat gösteren Kuş ve Önen, belediye personelinin de desteğiyle tüm çocukları tek tek giydirip, tüm isteklerini yerine getirdiler.

Hayatlarında ilk kez gönüllerince bayram alışverişi yapan çocukların mutluluğunun dikkat çektiği faaliyette, balon isteyen küçük bir çocuğun isteğinin yerine getirilmesi ise yürekleri ısıttı. Saatlerce süren alışverişin tamamlanmasının ardından oyun alanında şarjlı araçlara binen çocuklar adeta erken bayram yaşadılar.

Alışverişleri tamamlanan çocuklar yaşadıkları sevinçle evlerine yolcu edilirken, böylesi bir faaliyete şahit olan vatandaşlar ise Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'u tebrik ederek, davranışın örnek olmasını dilediler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —