BAŞKAN BUCAK, "ULAŞIM SORUNLARINI BÜYÜKŞEHİR İLE BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ"

BAŞKAN BUCAK,

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ın görüşmeleri neticesinde mevcut şehir içi minibüslerine ek olarak yeni güzergâhlar ve duraklar yapılıyor.

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ile görüşen Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Siverek’in ulaşım sorunlarını aktardı.

Bunun üzerine Başkan Bucak’ı ziyaret eden Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Zabıta Müdürü Abdurrahman Gümüştaş ve Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mahmut Bozdağ ile toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda Harran Üniversitesi Meslek Yüksekokulu kampüsündeki öğrenciler, Diyarbakır karayolundaki okullar bölgesi ve farklı alanlara yeni seferler yapılması kararlaştırıldı.

Toplantıda ayrıca mevcut bekleme duraklarının yenilenmesi ve yeni durakların oluşturulması kararı alındı.

Ulaşımdaki bazı sorunların giderilmesi amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar ile görüştüğünü dile getiren Başkan Ali Murat Bucak, “Şehrimizdeki sorunları kendilerine ilettim, ilgili daire başkanını bizlere yönlendirdi. Bugün de gelen yetkili arkadaşlarla bir görüşme sağladık, kendileri de sorunları yerinde inceleyip tespit ettiler. Çözüm noktasında bizler zaman kaybetmeden ulaşım sorunlarının giderilmesi adına çalışma başlattık. Ulaşım Dairesi Başkanlığı da en kısa sürede çalışmalara başlayacak. Bu konuda bütün Siverekliler adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Kasım Gülpınar’a teşekkür ediyorum.” dedi.

 



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR