Tarih: 18.10.2024 11:11

BÜYÜKŞEHİR’DEN ŞEHİR İÇİ ULAŞIMDA KALICI ÇÖZÜMLER

Facebook Twitter Linked-in

Karaköprü ilçesindeki Mehmet Hafız Bulvarı ile Yeşiloğlu Bulvarı’nın kesiştiği ve halk arasında “Nar Kavşağı” olarak bilinen bölgede başlatılan hemzemin kavşak düzenleme çalışmaları tamamlandı. 

Bu düzenleme, bölgede yaşanan trafik sıkışıklığını azaltarak sürücülerin kavşaktan daha kolay geçiş yapabilmesini hedefliyor. Modern kavşak tasarımıyla, trafik akışının uzun vadede düzenli hale getirilmesi ve trafiğin daha akıcı bir şekilde sağlanması amaçlandı. 

Kavşak düzenlemesinin yanı sıra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, yol çizgi ve yaya geçidi çalışmalarını da başarıyla tamamlayarak kavşağı trafiğe açtı.

AÇIKSU CADDESİ’NDE KAVŞAK DÜZENLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde trafik düzenini iyileştirmeye yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Haliliye ilçesindeki Açıksu Caddesi’nde bulunan Ahmet Yesevi Caddesi üzerindeki kavşakta da düzenleme çalışmalarına başlandı. 

Sürücülerin ve yayaların güvenliği için önemli bir adım olarak görülen bu proje ile trafik yoğunluğunun azaltılması ve güvenli geçişin sağlanması planlanıyor.

Ulaşımda kaliteyi ve güvenliği artırmayı hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu tür projelerle şehir içi ulaşımda yaşanan sorunlara kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor.

Öte yandan, Seyrantepe Maşuk Hemzemin Kavşağı, Beykapısı Spot Pazarı Kavşağı, Valilik Kavşağı, Uçaksavar Kavşağı, Yeşiloğlu Bulvarı, Eyyübiye ilçesi Akçakale kavşağı, Balıklıgöl Kavşağı, Ceylanpınar İlçesi Hemzemin Kavşağı, Fidancılar Kavşağı tamamlanarak,  ⁠Akabe TOKİ Koridoru ve Viranşehir ilçesinde Kavşağında düzenlemesi yapıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —