BÜYÜKŞEHİR’İN HAFTASONU ETKİNLİKLERİ DOLU DOLU GEÇECEK

BÜYÜKŞEHİR’İN HAFTASONU ETKİNLİKLERİ DOLU DOLU GEÇECEK

BÜYÜKŞEHİR’İN HAFTASONU ETKİNLİKLERİ DOLU DOLU GEÇECEK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yeni normale uygun şartlarda gerçekleştirdiği açık havada arabada konser etkinliklerine devam ediyor. 

SELÇUK BALCI KONSERİ

Bu kapsamda 23 Ekim Cuma saat 19.30’da Şanlıurfa Müzesi önünde düzenlenecek konserde sevilen şarkılarıyla dinleyenlerinin gönlünde taht kuran sanatçı Selçuk Balcı Şanlıurfalılarla buluşacak.

GECE YOLCULARI KONSERİ

24 Ekim Cumartesi Saat 19.30 da ise yine Şanlıurfa Müzesi önündeki alanda  bu kez Gece Yolcuları grubu şarkılarını Şanlıurfalı müzikseverler için seslendirecek.

MÜNEVVER ÖZDEMİR VE BEKİR ÇİÇEK KONSERİ

Pandemi sürecinde vatandaşların keyfili vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen arabada açık havada konser etkinliklerinin Pazar günkü ayağında ise Şanlıurfa rüzgârı esecek.  Şanlıurfalı Sanatçı Münevver Özdemir yine Şanlıurfa’da sesiyle kendinden söz ettiren Bekir Çiçek ile aynı sahneyi paylaşacak. 25 Ekim Pazar akşamı saat 19.30’da başlayacak konser Şanlıurfa Müzesi önünde gerçekleşecek.

ARABADA DERBİ KEYFİ

Aynı akşam saat 19.00’da ise Karaköprü Fuar Merkezinde derbi heyecanı yaşanacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Trabzon Spor’un karşılaşacağı müsabakayı izlemek isteyenler arabalarıyla Karaköprü Fuar Merkezine gidebilecek. Arabaları olmayan vatandaşlar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin daha önceden dezenfekte ederek alanda hazırladığı araçlarda derbiyi izleyebilecek.

Etkinliklere katılmak isteyenler http://app.sanliurfa.bel.tr/randevu adresinden rezervasyon yaptırmaları gerekecek.     

 



İLGİNİZİ ÇEKECEBİLİR