Tarih: 01.01.0001 00:00

ŞANLIURFASPOR KONGRESİ ERTELENDİ (VİDEO)

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfaspor’un bugün yapılması gereken Kongre çoğunluk olmadığı için haftaya Cumartesi gününe ertelendi..

Şanlıurfaspor Tesislerindeki Kongre saat 10 itibariyle başlaması gerekiyordu.. Şanlıurfaspor Yönetimini temsilen Kongrede Genel Muhasip Mehmet Cafer hazır bulundu.

Şanlıurfaspor Yöneticisi Mehmet Cafer Kongreye hiçbir üyenin gelmediğini söyleyerek, “Böylece Kongre haftaya Cumartesi gününe ertelenmiş oldu. Haftaya Cumartesi günü Şanlıurfaspor üyelerinin tümü Kongreye gelecektir.Bu nedenle Kongre haftaya ertelendi”dedi.

ABDÜLKADİR GÖNCÜ ADAY OLMUYOR

Bu arada Kemal Saraçoğlu Yönetiminin Vali Celalettin Güvenç’le yaptığı görüşmede adaylıktan çekilmesi kararlaştırılmış Abdülkadir Göncü üzerinde mutabakat sağlanmıştı.

Abdülkadir Göncü’nün 1 haftalık çalışması istenilen listenin oluşumunun sağlanamaması ve oluşan tepkiler üzerine Abdülkadir Göncü’nün Şanlıurfaspor’un mevcut Yöneticilerini arayarak “Ben bu işte yokum”dediği öğrenildi.

Abdülkadir Göncü’nün bu kararından sonra kulislerde Milletvekili Mehmet Akyürek’in kardeşi Aslan Akyürek’in ismi gündeme geldi. Ancak Aslan Akyürek’in bu konuda herhangi bir açıklaması yok. Bu isim de sadece spor kulislerinde bir söylenti..

BAKAN ÇELİK : İSTEYEN ADAY OLABİLİR

Bu arada Çalışma Bakanı Faruk Çelik ise yaptığı açıklamada, “Lütfen bizi bu işin içersine sokmayın. Biz Yönetim Başkanı kim olur, Yönetici kim olur, Kongreye kaç liste girer, bunlara bakmayız. Seçilecek kim olursa olsun bize gelir “Yardımcı olun”derse yardımcı oluruz. Bize derlerse “Siz bu işlere karışmayın”biz karışmayız.Yönetim oluşturmak, Yönetime Yönetici bulmak bizim görevimiz değildir.Şu anki Yönetim bize falan futbolcunun transferinde yardımcı olun dediler biz bunu yaptık. Kaleci dediler o konuda çaba gösterdik. Biz futbolcuyu tanımayız. Lütfen bizi işin bu tarafına kimse çekmesin. Arkamızdan dedikodu yapmasınlar. Biz dedik bu Takımı şampiyon yapacağız ve yaptık. Bu başarıda herkesin katkısı vardır. Yönetiminde, Teknik Heyetinde, taraftarında, işadamlarında, herkesin. Bu konuda bütün emek bizimdir demiyoruz, demeyiz. Bizim böyle bir anlayışımız yoktur”dedi.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik’in bu yöndeki konuşması spor çevrelerince “Bakan Faruk Çelik bu konuda da tamamen tarafsız.. Olayların tamamen dışında”şeklinde yorumlandı.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik, şampiyonluk maçında meydana gelen olaylarla ilgili olarak da şöyle dedi

“Benim Pazar günü Sendika Başkanlarıyla birlikte olmam gerekiyordu. Ancak kendilerine dedim ki Pazar günü benim için önemli bir gün. Daha sonra kendilerine dedim Şanlıurfa’ya gideceğim. Şanlıurfaspor’un şampiyonluğunu kutlamaya gideceğim. Maalesef o gün şampiyonluğu coşkuyla kutlayamadık. Kupayı kaldıramadık. Bunu beceremedik”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —