TATLISES HANGİ SEKTÖRE GİRİYOR ?(özel haber)

TATLISES HANGİ SEKTÖRE GİRİYOR ?(özel haber)

ibrahim Tatlıses yıllar önce ilk meslek olarak inşaatlarda çalışıyordu.. Ayağında Kundura ile başlayan bir hayat hikayesi kendisine Türkiye`de "imparator"ünvanı verilmesine bile neden oldu..

 

İmparator İbrahim Tatlıses, "İlk defa içime sinen bir işe baylıyorum"dedi.. Peki İbrahim Tatlıses`i bu kadar heyecanlandıran yeni iş sektörü nedir? İbrahim Tatlıses ne yapacak?

Tatlıses, yıllar önce Urfa`da ilk meslek olarak inşaatçılık yaptığını her fırsatta söyleyen, Urfa`da yaşarken neler yaptığını hiç çekinmeden Televizyonlarda tüm roportajlarda açıklayan ender  insanlardan..

İbrahim Tatlıses Turizm ve yemek sektörü bayşta olmak üzere sanatçılığının yanısıra birçok mesleğe önemli yatırım yaptı. Kiminde önemli paralar kazandı, kiminde kaybetti. Ancak son yaptığı açıklamayla İbrahim Tatlıses ilk defa içine sinen bir işe girdiğini resmen ilan etmiş oldu..

Bilindiği gibi geçen ay İbrahim Tatlıses Şanlıurfa`ya gelmiş, El Ruha Otelinde düzenlediği Basın toplantısında Şanlıurfa`lı Basın Mensuplarının sorularını içtenlikle cevaplamış ve "Bugün Şanlıurfa`ya gelerek hemşehrilerimle hasret gideriyorum. O talihsiz olaydan sonra Urfa halkının bana karşı nasıl bir duygu içersinde olduğunu biliyorum. Türkiye`nin dualarıyla şu anda karşınızdayım., Yarın sabah Kuzey Irak`a geçiyorum"demişti.

İbrahim Tatlıses aslında o gün yapacağı işlerin şifresini de vermişti. Çünkü Kuzey Irak`da genelde inşaat sektörü üzerinde önemli çalışmalar yapılıyor.

İbrahim Tatlıses konuyla ilgili olarak, "Kuzey Irak`da Zaho`da 1500 dairelik iş aldık. Yakında Zaho`da başlıyoruz.İlk defa içime sinen bir işe başlıyorum. yakında kısmetse İstanbul`da da başlıyoruz"diyerek İnşaat sektörünün İstanbul`daki liderlerine de dolaylı yönden mesajını vermiş oldu..

Yaptığı her işte başarılı olan İbrahim Tatlıses`in Kuzey Irak`da tıpkı Türkiye`de olduğu gibi çok büyük bir hayran kitlesi var.. Öyle ki Kuzey Irak`daki bazı kaynaklardan edindiğimiz bileye göre Zaho`lular, "Sırf İbrahim Tatlıses`den ev almak için bile yaptığı inşaatları satın alırız"diyorlar.